INSTAGRAM REKLAMLARI

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. INSTAGRAM REKLAMLARI
INSTAGRAM REKLAMLARI

Instagram Reklamları ile birçok Instagram kullanıcısının karşısına çıkın. Benzersiz bir görsel ile sitenize ziyaretçi çekin. Dünyanın en büyük mobil platformlarından biri olan Instagram ile uygulama erişim sayınızı katlayın…
Dünyanın en popüler ve hızlı büyüyen popüler platform Instagram’da müşterilerinize etkileşime geçin.

Kampanya oluşturmayı, yönetimini ve hali hazırdaki mobilde yaptığınız reklamların optimizasyonu daha etkin hale getirin.

Sezgisel iş akışı ve gelişmiş algoritma ile sonuç odaklı yeni yerleşimler elde edin.

Varolan Facebook ya da Kenshoo Pixeliniz ile kurulumu kısa sürede yapın, reklamlarınızı kolayca başlatın ve yönetin.

Otomatik aksiyonlar, Portfolio Optimizasyon, Creative Refresh ve daha birçok özellik ile Instagram’daki performansınızı geliştirin.

Diğer kanallar arası ağırlığı takip edin, müşterinizin her etkileşimini değerlendirin.

Instagram Fotoğraf Reklamları
Storylerinizi sade, basit ve cezbedici bir hale getirin. Instagram reklamları için fotoğraflarınız kare veya yatta formatta olması daha çok tercih edilebilir.

Instagram Video Reklamları
Fotoğraf reklamlarınız ne kadar cazip olsa da görüntü, ses ve hareketin gücüyle birlikte ede edin. Biliyorsunuz ki 60 saniye kadar olan videoları kare ve yatay formatta Insatgram Reklamları ile paylaşabilir daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz.

Instagram Dönen ReklamlarKullanıcıların tek tek kaydırarak bir reklamda daha fazla fotoğraf veya video görebileceğin yeni bir katman ekleyerek Instagram reklam kampanyalarınıza genişlik katın.