Kurumsal

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Kurumsal
Kurumsal Yazılımlar

Kurumunuzun İhtiyaçlarına Yönelik Çözümler Geliştiriyoruz
Kurumunuzun ihtiyaçlarını analiz ederek, kurumsal kimliğinizi yansıtacak Web, Mobil ya da Masaüstü Uygulamalar geliştirebilir, farklı birimleriniz için geliştirilen çözümleri birbirine entegre kullanım olanağı sağlayabiliriz.

Web Uygulamaları

Kurumunuzun ihtiyaçlarına yönelik, web tabanlı uygulama ya da portallar hazırlayabilir, uygun maliyetler ile ihtiyaçlarınızı çözebiliriz. Web uygulamaları yükleme gerektirmeden, her yerden işinizi yönetebilmenizi sağlar.

Masaüstü Uygulamaları

Dilediğiniz kadar veriyi ve süreci yönetebilecek,firmanızdaki ilgili birimlerde kullanılabilecek Masaüstü Uygulamaları ile iş akışınızı yönetebilir, hataları en aza indirgeyebilirsiniz.

Mobil Uygulamalar

Ürün ve hizmetlerinizi mobilde de internet kullanıcılarına sunabileceğiniz ya da şirket yazılımlarınızın mobil uygulamaları ile işinizi kesintisiz yönetebileceğiniz mobil uygulamalar kullanabilirsiniz.

İşletmeler İçin Kurumsal Yazılım
Her şirket, faaliyet gösterdiği sektörün gerekliliklerine göre şekillenmiş, hedeflerine yönelik olarak ve kendi çalışanlarının yetenekleri ile sınırlı bir iş yapış şekline sahiptir. Firmalar, kendi içlerinde bu iş akışını doğru yönetebilmenin yanında işletme çevreleriyle de sağlıklı bir iletişim içerisinde olma ihtiyacı duyar. Bu noktada, stratejik olmak ve zamanı iyi yönetebilmek devreye girer ve önemleri büyüktür. Dolayısı ile firmanın hem kendi içinde hem de dış çevre ile gerçekleştirdiği işler için en iyi stratejiyi ortaya çıkarmaya ve onu uygulamaya gereksinim duyar. Bunu en etki ve verimli yoldan sağlayan ise kurumsal yazılım olarak karşımıza çıkar.

Otematik ekibi internet üzerinde çalışan tüm yazılımları yazabilecek ve uygulamalarda destek verebilecek uzmanlığa sahiptir.