Web Sitesinin Önemi Nedir ?

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Web Sitesinin Önemi Nedir ?
Web Sitesinin Önemi Nedir ?

Web Sitesinin Önemi Nedir ?

Web siteleri kurumsal ve e-ticaret gibi internet üzerindeki imajınızı yansıtan bir araçtır. Verdiğiniz hizmetler yaptığınız projeler , firmanız ve şirketinize ait siteleri kapsayan hizmetlerdir . bu hizmetlerinize web sitelerinden ulaşılabilir. Web sitelerinin de asıl amacı budur zaten. Ayrıca web siteniz sayesinde geniş bir kitleye ulaşabilir ve hedef kitle olabilirsiniz . Bunun yanı sıra hali hazırda işlerinizi kolayca yapabilir ve işlerinizin takibi konusunda size oldukça yardım sağlayan bir veri olacaktır.

Web siteleri müşterilerinizle ve hedef kitlenizle iletişim kurmanızı kolaylaştırır ve daha çok müşteri ve hedef kitlelere ulaşırsınız.

Web sitesi kurumsal kimliğinizi temsil eder.  Bunun yanı sıra kurumunuzu daha kolay ifade etmenizi sağlar

Kullanıcı Deneyimi;

Web siteniz ve web sitenize sağlayacağınız faydalı bilgiler web siteniz açısından çok daha iyi olacaktır siz ne kadar faydalı bilgi ve içerik sunarsanız sunduğunuz bilgiler ve içerikler size o kadar kitle kazandırır. Bunların dışında personellerinizin web sitenizde bulunan bilgilerle ilgili müşterilere verdikleri nezaket üslup çok önemlidir müşterileri memnun etmek web sitenizin üst seviyelere çıkmasını sağlayacaktır. O yüzden akışkan ve güzel bir dille nezaket içerinde hareket etmek her zaman daha iyi olacaktır.

Sayfa Hızı;

Tıklanan sayfaların hızlı açılması oldukça önemlidir. Ziyaretçiler sayfaya tıkladıklarında geç açılması hoş olmayacaktır geç açılan sayfalar ziyaretçi kaybına neden olabilir bu yüzden hızlı açılan sayfalar her zaman daha iyi olacaktır. Ayrıca içeriklerinizi eklerken okunaklı ve ayrıntılı girmenizde sitenizi hızlandırır.

Ssl Sertifikası;

Web sitenizdeki tüm sayfalarda Ssl bağlantısı bulunmak zorundadır. Günümüzde tüm web siteleri sayfalarında gördüğümüz ufak kilitlerden sayfalarımızda Ssl bağlantısı olduğunu anlamaktayız. Siteniz açısından güvenli olup olmadığını bildirir olmayan sitelerde ‘de güvenli değil uyarısı verir.

Kaliteli İçerik Hazırlamak;

Web sitenizin ulaşılır, olması özgün olması, faydalı bilgiler içermesi ve kaliteli içeriklere sahip olması web siteniz için önemlidir. Göze hitap eden şık ve kullanışlı bir web sitesi ziyaretçilerinizi web sitenize çekecektir. Bunun yanı sıra web sitenizde daha çok gezilecektir daha çok zaman ayrılacaktır ne kadar çok ziyaretçi ne kadar süre gezerse sayfanız sayfalar bazında değerlendirilecektir. İçeriklerinizin özgün ve doyurucu olması sitenizi üst sıralarda tutmaya yetecektir.

Hizmet Kalitesi;

Müşterilerinizin yardıma ihtiyaçları olduklarında web sitesi üzerinden iletişime geçmek için numaranıza ihtiyacı olacaktır hizmet kalitesi açısından iletişim bilgilerinizin olduğu bir kısım olması müşterileriniz ve sizin açışınızdan daha avantajlı olacaktır. Bu sayede hem siz hem de müşterilerinizin ulaşımı kolaylaşacaktır.

Marka İmajı;

Web sitesi kurumsal kimliğinizin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Marka imajınızı web sitenizin kendine özel tasarımıyla yansıtabilirsiniz. Sıra dışı tasarımlar tasarlayabilir hedef kitlenize hitap eden imajlar sunabilirsiniz.

Görünürlük;

Google, Yandex , Yaho gibi tarayıcılarda üst sıralarda olmak web sitenizin tasarımından geçer. Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında altyapı detaylar, açılma süresi ve Ssl bağlantısı sitenin değerini belirler akıllı urler gibi birçok şey web site kurarken denetim için gereklidir.


#Web, Web Sitesi #Seo #Web Sitesi Faydaları